06 febrero 2008

Dies de relax...

Ara toca descansar... Després de la cursa del diumenge i el partit, toca fer bondat i relexionar una mica... Ara mateix em trobo de baixa mèdica i amb una tendinitis al tendó d'Aquil·les, la qual cosa vol dir que no he escoltat el meu cos lo suficient i he fet un excés potser innecessari, però bueno ja està fet i no em preocupa...



No em preocupa per la senzilla raó que podré aprofitar per descansar el meu cos i valorar una mica tot el que porto ja que de cara a l'any vinent no puc seguir amb tot i suposo que alguna cosa hauré de descartar... Per tant no em prenc la lesió tan malament i intento fer la lectura positiva ja que podria haber anat pitjor...



Està clar que això del triatló no ho deixaré! Perquè trobo que és un esport molt complert, treballes el cos i la ment en les tres disciplines i a sobre cada vegada tens la oportunitat de conèixer més gent, gent interessant que sempre t'aporten coses i no pares d'aprendre, és una passada!!

Per avui ho deixo aqui, demà més...

Una abraçada a tots/es!

Xavi.

5 comentarios:

rogero dijo...

caram xevi, quina mala sort. Bé, paciència que això és molt llarg! Mica en mica ja anirem veient cap on va el nostre camí, tot és qüestió de temps. Ara a recuperar-se i a tornar-hi. Jo avui ja hi torno! 4 dies però sembla que hagi passat un més! jeje. D'on ets? podries venir a la duatló de l'ametlla a saludar!

IceXavi dijo...

ROGERO: És el que tenen els dies de descans que passen volaaant!! Sóc de Montcada, estic a prop de Barcelona. Doncs la duatló de l'Ametlla no la tenia a l'agenda perquè a la tarda tinc partit de bàsquet i seria dificil per horaris... Però un altre dia no ho descarto!!

robert mayoral dijo...

bueno dons a recuperar-se al 100% de la tendinitis...eh!! a fer bondat!

Byk dijo...

Tot i les males sensacions de Granollers ja firmaria per a mi aquell crono!!! Enhorabona máquina!! Ara toca recuperarse i no forçar massa la máquina per estar a tope molt pronte!!! A veure si coincidim un dia d'aquets!!!

IceXavi dijo...

ROBERT: Si si, ara no faré res més fins que no estigui del tot recuperat!!

BYK: Quina sorpresa tornar-te a tenir un altre cop per aquí!! Quina il·lusió! Quina serà la teva propera cursa??