05 febrero 2008

Granollers... Males sensacions...

Tot i no semblar-ho, no vaig acabar gaire bé la mitja de Granollers... Vaig començar molt motivat i amb moltes ganes, però no les tenia totes amb mi perquè no sabia com em respondria el meu cos, ja que no he tornat a córrer cap cursa des de la duatló de Cabrils, és a dir, feia un mes que no feia res de running, només els entrenos de bàsquet!

Vaig arribar molt d'hora a Granollers a les 9:00 ja tenia el cotxe aparcat i em disposava a ubicar-me una mica i a saludar a tots els bloggers! Una llàstima que no vaig poder tenir cap foto amb ells, vaig arribar tard a totes!jeje

Em trobo amb Toni Peris i Rayoazul i vaig l'escalfament amb ells, un escalfament molt ràpid com sempre i pocs estiraments, a això no estic acostumat... La meva intenció era der 1h40' i anar tranquil perquè no sabia com anirien les molèsties al meu genoll... Ens vam col·locar al segon calaix allà just a darrere em trobo a en Karli i l'Abraham que els havia vist abans i pppuuuuummmmm!! Donen la sortida...

Darrere de Rayoazul bufant només començar...

Els primers 10 Km a un ritme de 4'18" - 4'15" i la veritat que molt còmode tirant amb Rayoazul i el seu equipet... Vaig passar la barrera dels 10Km en un temps de 43'09". I estava tan còmode que vaig decidir apretar (primer gran error) em vaig anar despenjant d'ells apretant una mica fins el Km 15 vaig anar molt còmode amb uns temps de pas de:

--> Km 11 a 3'51" i 173 bpm
--> Km 12 a 3'50" i 175 bpm
--> Km 13 a 3'43" i 175 bpm
--> Km 14 a 4'04" i 174 bpm
--> Km 15 a 4'14" i 168 bpm
--> Km 16 a 4'16" i 174 bpm
--> Km 17 a 4'09" i 173 bpm
--> Km 18 a 4'07" i 173 bpm

I els tres últims Km els pitjors de tota la carrera, aquí ho vaig pagar tot, em van començar a fer mal les plantes dels peus, tenia molèsties als genolls, em molestava al tendó d'Aquil·les que mai m'havia notat res i el que era pitjor notava unes punxades al cor que semblava que m'ofegava, aquí em vaig acollonir però les meves pulsacions no pujàven i això em va fer estar més "tranquil" però no sabia si parar o continuar, el fet és que veia el final però aquests últims Km's de baixada els vaig maleïr, veia a tothom apretant el ritme i jo anava arrossegant els peus, pensava que no arribava mai...

Veient l'arribada i patint massa...

Vaig fer el Km 19 amb un temps de 4'32", el Km 20 amb un temps de 4'23" i l'últim Km en 4'54"... El pitjor final de totes les carreres tot i que el temps és força bo, però vaig patir massa:

1h 29' 14" el temps real i 1h 29' 55" el temps oficial.

Tot així no estic content i per ara paro la planificació i no torno a competir fins que no torni entrenar una mica perquè passo de patir i estar de baixa amb una tenidinitis al tendó d'Aquil·les i una sobrecàrrega descomunal... És per aquest motiu que no he actualitzat fins ara perquè no estic prou motivat per patir d'aquesta manera, a més porto masses coses i cal reflexionar una mica... I pensar amb el cap... Com em van dir una vegada... Cal escoltar el cos!! Quina raó tenia!!


Fins la propera! Una abraçada a tots!!

Xavi.

10 comentarios:

karli dijo...

Collons quina manera de bufar!!t'han pillat en plena buferada d'aire en aquesta foto...
Vas fer una molt bona cursa nen, i amb el temps que fotia que no sorties ja pots estar super content de totes totes.
Arribo a sabre que no tenies cap foto i ens haguessim pogut fer una al final de la cursa quan ens varem veure amb en Ferran!!! hem sap greu...
Que ho sap el teu coach de basket que fots curses? i curses el mateix dia del partit tambe?
Vinga cuida't, descansa i agafa aire i forçes per la propera!!

rogero dijo...

ei! recalo per primera vegada al teu blog i de ben segur que no serà l'última! El coco és la base de tot per tant t'has de deixar estar, una mitja més i a per la pròxima que anirà millor. miris com t'ho miris baixar de l'1h30min no ho pots considerar mal resultat i més si tens marge de millora. recoda... ziempre pozitiffffoooo!

robert mayoral dijo...

la propera t'enganxes a mi, i sense estrebades fulmines la marca....això dels canvis de ritme té el seu secret també...s'ha d'entrenar...quina serà la propera?

IceXavi dijo...

KARLI: No pateixis per les fotos, he robat 2 per la xarxa...jejeje SSShhhhhttt...Lo de les curses i el blog és el meu secret, el míster no ho sap...jejeje Ara em toca descansar...

Una abraçada!!

ROGERO: Ja ho pots ben dir que el coco és super important, el que passa és que porto masses coses però estic molt content amb la meva marca!! Encantat de que et passejis pel meu blog, et linko al meu blog!!

Una abraçada!!

IceXavi dijo...

ROBERT: I taant que m'enganxaréé...jejeje El problema és que no ho entreno, però miraré de fer algo a partir d'ara per no patir taant en les curses!! Doncs la propera tenia el duatló de Bcn però crec que m'esperaré al Març...

Una abraçada crack!!

Mariona dijo...

Doncs et felicito perquè tot i no estar en el millor moment, has fet un bon temps!! A veure si coincidim a la propera i ens fem l'esperada foto!! Una abraçada.

Miguel Angel dijo...

Pel que dius sembla ser que ho vas passar malament, pero tot i així... baixar de la hora i mitja està força bé! A més, ja saps, NO PAIN NO GAIN!!! Cuida't Xavi!

karli dijo...

Que cabron!! com s'enteri el coach et fot fora de la plantilla!!! ja t'imagino el diumenge per la tarda disimulan per que no es notes l'esforç de la mitja!! tenies que haber fotut 4 faltes i una tecnica en dos minuts i cap a la banqueta a descansar!!!

Miquel Morales dijo...

Fes lectura positiva. Sense entrenar fas una bona marca, quan entrenis... Ànims!!!

IceXavi dijo...

MARIONA: Moltes gràcies i aviam si per fi coincidim en la propera!! Una abraçada!

MIGUEL ANGEL: Sé que no és una mala marca i menys per mi però vaig patir massa, la qual cosa vol dir que he de començar a entrenar alguna coseta més específica si vull continuar amb això... ;)

KARLI: Em va costar bastant dissimular, tenia les cames que no podia ni asseure'm al banc i ja només d'aixecar-me en els temps morts ja patia!!jejeje

IRONMIKE: És la lectura que faig, però he de començar a fer algo jaa!!

Una abraçada a tots!