08 julio 2008

2 de 2...

Així és... Porto dos dies seguits entrenant, ahir diumenge van tocar 45' de running a una intensitat alteta unes 170 puls/min i la veritat que vaig aguantar molt bé, avui tenia una mica carregats els quàdriceps i he decidit no posar més impacte i sortir a rodar amb la bici de carretera pel tontòdrom un altre cop... (No si al final li agafaré el gustillo...), he sortit amb la intenció de rodar suau uns 20' però el meu cap em demanava més, cosa extraña, he notat dolors allà "en tierra de nadie" de tanta estona assegut, després m'ha fet una finta l'esquena i el genoll però res de res... He intentat allargar l'entreno fins als 40' però un cop allà, m'he preguntat... "Si he arribat fins aquí... Perquè no seguir una mica més!!" I així ha estat, al final 60' de rodatge pel tontòdrom a una intensitat molt baixa 130 puls/min però molt bé!

Una inspiració que m'ha vingut aquesta tarda...Hem trobo cansat físicament però bastant fort mentalment i això m'agrada!!

Per cert... Al final res de Triatló Sprint de Bcn, no hi ha inscripcions, m'he quedat sense... Si algú no pot anar o sap d'algú que estigui i no participi que m'avisi... Ara m'inscriuré ja a Badalona perquè sinó al final no podré fer res...

Aviam si ara continuo amb aquesta ratxa...

3 comentarios:

Miguel Angel dijo...

Oehhhhhh!!!!! Per fi has reiniciat de nou la teva activitat triatlética. Així m'agrada!
Una braçada!

Ferran Vila dijo...

Llastima lo de BCN, bé sempre hi han altres "competis". Sort amb els entrenos.

robert mayoral dijo...

doncs nano, t'hauràs de quedar sense bcn i també sense badalona....sembla que no el fan....