08 octubre 2009

Presentación del CB.Montcada...

Esto es lo que ha salido publicado en el periódico digital de Montcada i Reixac, la Veu:


Foto de equipo...


"Dos triples als instants finals donen la victòria al Valentine davant el Premià per 90-88"


"Dos triples consecutius d’Albert Ortega, primer, i de Xavi Carvajal, després, han certificat la victòria final contral el Premià per 90 a 88 en un partit molt igualat que ha culminat l’acte de presentació oficial de tots els equips del Club Bàsquet Montcada al pavelló Miquel Poblet.

Al primer període el Valentine guanyava 23 a 18. La igualtat ha continuat al segon temps que ha acabat amb un 44 a 40 i que ha tingut com a fet més destacable la lesió d’Iván. El tercer període ha estat el més desequilibrant. Els montcadencs s’han complicat el partit a principi d’aquest temps quan ha rebut un parcial de 4 a 18 situant el marcador. Del resultat favorable amb què s’ha arribat a la mitja part s’ha passat a un 48 a 58 en contra que ha minat la moral de l’equip de Miguel Ángel Cortón i que a més, s’ha vist agreujada amb la lesió de Raúl Ortega d’un possible esquinç. El Valentine ha hagut de contrarestar l’efectivitat anotadora del Premià amb els dos homes més letals del quadre local: Albert Ortega (22 punts) i Xavi Carvajal (24 punts). Al final del tercer temps el Valentine tornava a manar al marcador amb un ajustat 69 a 64. El darrer període ha estat d’infart. El premià ha arribat als últims minuts de partit amb una aventatge de 84 a 86. Un oportú triple d’Albert Ortega ha situat l’electrònic amb el 87 a 86 a favor, i poc després un determinant Xavi Carvajal sense complexos clavava un altre triple que deixava pràcticament sentenciat el partit. El Premià ha retallat la diferència final des de la línia de tirs lliures fins al 90 a 88.






Al final del matx, el tècnic Miguel Ángel Cortón ha elogiat el pes de la responsabilitat que han assumit al partit els joves Albert Ortega i Xavi Carvajal. Repecte a Ortega, Cortón ha subratllat que “està progressant molt i és un jugador que encara no ha ofert tot el seu potencial”. En línies general, el tècnic creu que l’equip ha de treballar molt més l’aspecte defensiu. El balanç del Valentine en aquests primers tres partits de lliga són dues victòries a casa i una derrota."



La verdad que me ha hecho mucha il·lusión salir en un diario local...jejeje Por lo que hace a entrenos, sólo he podido hacer un par de días de gym y los físicos de carrera de martes y hoy. Mañana pondré la bici a punto y a dejarlo todo listo para el domingo...

Saludos!

4 comentarios:

Ricard dijo...

Tot un luxe el MVP del partit. Enhorabona Xavi

Miguel Angel dijo...

Mediàtic total! Enhorabona per aquesta victòria i pel teu partit. Quin crack!

Ferran Vila dijo...

Osti heu guanya als de Premià...si és que els del Maresme som uns "nyiquis", ja,ja. En serio, enhorabona. Ens veim diumenge.

IceXavi dijo...

RICARD: Moltes gràcies!!

MIGUEL ANGEL: Gràcies, espero que no sigui una anècdota i puguin haver més partits iguals... ;)

FERRAN: Gràcies! Vam tenir un bon dia! ;) Ens veiem diumenge!!