29 noviembre 2007

Proper Objectiu...

El següent objectiu abans d'acabar l'any serà el III Duatló de Muntanya de Cabrils, mai he fet un duatló i menys de muntanya. Crec que pot ser la millor experiència per acabar aquest any 2007 on m'he iniciat en això del triatló i les curses. D'aquesta manera hauré probat un ventall prou ampli de proves, per ser els primers 6 mesos d'aquests "nous" esports i la meva valoració és molt positiva!! Tot i que l'any vinent vull coses diferents i més exigents!


Crec que serà força assequible, són 5Km de Carrera a peu, 20Km de BTT i després 2,5Km de Carrera a peu. Mai he probat una cursa de muntanya així que tinc molta curiositat per probar-ho i sobretot veure l'ambient que es respira, segur que serà una passada! Us deixo el link per si us animeu vosaltres també, quants més siguem més riurem: Duatló Muntanya Cabrils (per cert, regalen una motxil·la camel bag només pel fet de participar i després fan una botifarrada).

Demá més!

Fins aviat!

Xavi.

4 comentarios:

lorenzo dijo...

Hola Xavi,
Ja som dos a la cursa!!!!! Es en el meu poble, molt a prop de casa meva!!!!!! Estic content que ja estiguis apuntat.
Cuida't

ivan dijo...

xavi¡¡¡¡
dema vaig a dinar a balmes a les 3¡¡¡

estaras per alla??

rayo

robert mayoral dijo...

és un bon duatló, jo el vaig fer l'any passat i aquest crec que repetiré si no passa res!!! a més no tinc CamelBag...

IceXavi dijo...

Lorenzo: Perfecte!! Estic impacient per probar un duatló i crec que el meu genoll va millorant, ara només falta anar probant la bici que la tinc aparcada des de l'estiu... A topee!

Ivan: Ostres massa tard xicoo...et truco després... tot be?

Robert: Ostres doncs aviam si ens trobem i així ens coneixem en persona!! T'espero a la sortida??