02 diciembre 2007

En busca de la Llegenda Personal...

"Es la possibilitat de realitzar un somni el que fa que la vida sigui interessant"


"En la faç de la terra, a cadascú, li espera un tresor. Nosaltres els cors, no acostumem a parlar-ne gaire, d'aquests tresors, perquè els homes ja no els volen trobar. Només en parlem a les criatures. Després, deixem que la vida els encamini en direcció al seu destí. Però, desgraciadament, molts pocs segueixen el camí que els ha estat traçat, que és el camí de Llegenda Personal i de la felicitat, i es per això que el món es torna amenaçador."

"Aleshores, nosaltres, els cors, parlem cada vegada més fluixet, però mai no callem. I procurem que no sentin les nostres paraules: no volem que els homes pateixin perquè no han seguit els seus cors"


Un llibre molt maco, una mica metafòric, però m'ha agradat molt. M'ha fet reflexionar una mica sobre la nostra Llegenda Personal. A més és molt àgil de llegir! Ara aviam si trobo algún altre per no parar el ritme de la lectura!!

Un cap de setmana normalet, hem tornat a perdre amb el bàsquet, la veritat que ja portem una crisi una mica forta i s'està convertint en un costum, no pot ser!! Aquesta setmana passada vair fer un total de 1500 metres de natació per reforçar el genoll i uns quants isomètrics de quàdriceps, encara no m'atrevia amb més! Aviam com va aquesta setmana de pont...

Fins demà! Una abraçada!

Xavi.

4 comentarios:

robert mayoral dijo...

i què serien les nostres vides sense els somnis???

Miguel Angel dijo...

Hola Xavi, jo vaig llegir "Maktub", també del Paulo Coelho, i em va agradar bastant. Eren petits comentaris, paráboles,... que feia l'autor sobre la vida. La veritat es que aquest "paio" és bastant interessant de llegir.

Talin dijo...

El Alquimista, uno de los pocos que he leido, y uno de los mucho que hace pensar.

IceXavi dijo...

Robert: Ja ho pots ben dir, crec que gràcies als somnis m'aixeco cada dia!!

Miguel Angel: Si que és interessant, no descarto llegir més d'en Coelho.

Talin: Yo es el primer libro de Coelho que leo y la verdad que me ha gustado mucho!

Una abraçada a tots!

Xavi.