02 abril 2008

Dia d'entreno...

Actualització ràpida... Avui es podria dir que mitjanament he "entrenat", ara per ara, els meus entrenos consisteixen en acabar de recuperar les sobrecàrregues que tinc al bessó i en augmentar una mica la massa muscular perquè no pateixin les articulacions, sobretot la del genoll... He començat amb una sessió de "Compex" de 20minuts i després 40 minuts d'adaptació anatòmica amb exercicis generals i sobretot de grups musculars grans. En total una horeta.


I he tingut la genial idea en intentar anar a treballar dos dies per setmana amb bicicleta, d'aquesta manera agafaré la bici i li treuré la pols... Aviam com resulta l'aventura, la distància són uns 10Km d'anada i 10Km de tornada, ja contaré els Km que em surten i espero que no em plogui...jejeje

8 comentarios:

robert mayoral dijo...

bueno mica en mica, fora dolors....amb el temps que han previst per aquesta setmana, no et mullaràs a menys que et dutxis quan arribis...perquè per el camí va a ser que no!

Miguel Angel dijo...

Bona idea aquesta d'anar en bici a currar. Jo a l'hivern ho vaig intentar algún día (tinc el treball a 3 km de casa, però fotia una rasca a les 7 del matí que flipava!!! Ara potser, amb el bon temps ja l'agafaré més sovint per anar al gym.
Tens pensat definitivament algún tri per aquesta temporada?

Ferran Vila dijo...

Si pogues anar a treballar en bici hofaria sempre, però sóc esclau de cotxe. Ànims amb la tornada als entrenos

Miquel Morales dijo...

Jo vaig a anar a treballar en bici durant 2 mesos l'any passat (Setembre-octubre). Em va anar genial per anar fent km, segur que ho notes!

IceXavi dijo...

ROBERT: De moment 0 plujes i 0 Km, aviam si m'estreno demà...

MIGUEL ANGEL: A mi se m'ha acudit ara que ve el bon temps...jeje Si no s'em complica molt vull fer els que pugui però dels Sprints i algun olímpic i aviam com em trobo, vull començar a Sitges aviam si es possible...

FERRAN: De moment m'estic trobant molt bé, aviam com evoluciona la cosa...

IRONMIKE: Espero notar-ho una mica, si més no perquè fa molt que no agafo la bici...

Mariona dijo...

Jo també podria agafar la bici per anar a treballar però serien 70 Km + 70 Km = 140 Km al dia (no estaria gens malament...) jeje. Vinga ànims i a recuperar-te!!

karli dijo...

Molt be Xavi, poc a poc, ara no vulguis començar a fotret tralla de seguida que si no ho pagaràs!!!
Jo tambe anaba a currar en bici durant una època, però la darrera pujada que hi habia avans d'arribar al curro hem deixava xop i no tenim dutxes i tenia que estar tot el dia una mica marranot! no se si tu tens l'opció de dutxarte però si ho pots fer es una sort i tot suma com a entreno!!

rogero dijo...

doncs mira, no està malament! jo ho tinc pensat tb ara si ve el bon temps! 13anar+13tornar... com va el bàsquet? penses en la reitrada per diedicar mes temps a l'entrenament o q?