29 marzo 2008

Sobrecarregat...

Fa menys d'una setmana encara estava de vacances i ja torna l'estrés... Només he pogut entrenar un dia de musculació (30 minutets de res) i un altre dia 15 minutets de natació, en fi... Unes dades horribles!! Només li he pogut dedicar hores al bàsquet dels nens i el meu que és realment on em vaig comprometre a l'inici de temporada... Però espero que això canvii en breu i pugui trobar més estones per poder entrenar...

Ha estat una setmana agitada, els meus jugadors de l'Escola Pia de Sabadell tornen als entrenament amb unes ganes tremendes per intentar estar a tope aquesta segona volta i poder anar als campionats de Catalunya, ja que de moment per resultats podem entrar i crec que ho podem fer... Són uns cracks i destaquen sobretot per la il·lusió que tenen per fer les coses, us els presento avui!! Són bastant alts, però ara que miro la foto estan casi com jo i això que només tenen 12 anyets... Tot i que algun està de puntetes...jejeje ;)


I de cara a la nova temporada de Tri's, espero poder començar amb el Tri de Sitges per anar agafant una mica el ritme però sino trobo temps per entrenar mínimament desestimaré aquesta opció ja que el primer és el cos...jejeje Ara ho tinc claríssim!! No vull estar lesionat... ;)

Però em queda un dubte, creieu que es convenient federar-se?? I si és així millor fer-ho com a independent o en un club, perquè clar pels preus de les inscripcions dels Tri's potser val la pena i la diferència entre federar-se com a club o com independent és mínima. Però suposo que el club també cobrarà una quota... No sé, que en penseu vosaltres? Algú em pot aconsellar o donar-me opinió??

Ens llegim aviat!!

Xavi.

2 comentarios:

karli dijo...

Bones Xavi!! tambè tens temps per fotre de Ivanovic? perdò volia dir d'entrenador? quines fieres akests nanus, l'any vinent ja et passaran en alçada!!!
Jo no estic federat, per la ràó de que si hem federo gairebe hem veig obligat a fotre bastants de tris per que la llicencia hem surti a conte, i com que tampoc hem vull lligar a un calendari fixe i veurem obligat a fer els tris per que si doncs passo...es la meva opinió.
Apa nen a veure que fem amb el maccabi...

IceXavi dijo...

KARLI: Ei crack!! Si si...encara en guardo una mica de temps per ells... jejeje Doncs lo de la llicència m'ho pensaré perquè no ho tinc del tot clar, a més crec que sempre estic a temps de federar-me...així que ja veurem...