17 abril 2008

Ja començo...

No és de forma "oficial" encara, però la cosa ha de començar a agafar forma sinó anirem malament... Ahir dilluns, i el dimecres vaig fer uns bons entrenos físics abans de l'entreno de bàsquet posant de la meva part perquè hi hagi una mica de transferència i també vaig aprofitar dimecres per anar a treballar a la feina amb la bici de muntanya i la veritat és que casi vaig trigar menys amb la bici que amb el cotxe, van ser 35' de bici a l'anar (era un fals plà) i 25' de baixada (i parant perquè hi havia semàfors que sinó...jejeje)

Enfortint una mica les cames...

Per sort he pogut fer 3 entrenos de qualitat i aviam si aquest cap de setmana puc esgarrapar alguna estoneta per seguir enfortint les cames perquè és el que més necessito després de la lesió del tendó d'Aquil·les!! Sóc conscient que l'estona de bici és mínima però millor que res segur, el que passa és que vaig anar amb BTT i el proper dia miraré d'anar amb la de carretera, però per recuperar sensacions no està mal!! Ara em toca mirar el neopré i cada cop veig més proper la opció de federar-me com a independent!!

Us aniré explicant!

Xavi.

7 comentarios:

karli dijo...

Doncs vinga nanu a veure si arrenques de manera definitiva que l'estiuet ja s'apropa i això vol dir que els tris estan al caure!!!
Primer però a salvar el basket que no baixeu de categoria...
Ahir vaig anar a la pista de "la Gabia" de Mataró, la coneixes? es una pista molt mítica, petita i es fotun ambientasso de la ostia, jugaba el fill d'un amic meu contra el Barça, fotia temps que no anava a veure basket en viu i porto ara mateix un monod'agafar una bola i començar a tirar que no vegis!!!be Xavi, a veure si ens veiem aviat en alguna competi!!

Mariona dijo...

Xavi, m’alegro que estiguis recuperat de la lesió a l’Aquil•les. Per cert, com ho has aconseguit? No és fàcil! Una forta abraçada.

IceXavi dijo...

KARLI: I tant que coneixo la Gàbia, he jugat uns quants cops...jejeje La propera competició quina serà? Una abraçada

MARIONA: Bueno...encara arrossego algunes molèsties però ha de ser per les plantilles segur!! Doncs reposant al màxim i amb fisio, massatges, compex, i enfortint cames... Una abraçada

karli dijo...

Jo crec que fins al triatlò de Mataró de la primera setmana de Juny ja no fotarè cap competi...has de venir a Mataró que es un bon tri per debutar...
Com va anar el partit del finde de basket vostre?

robert mayoral dijo...

t'aconsello que et federis, el club és lo de menys, però convé tenir assegurança quan es fa esport! sobretot en bici!

José L. Belvis dijo...

Con el calendario que te has marcado, te podrías federar tranquilamente y te ahorrarás pasta. Anímate.
Yo también empecé el año pasado y esto del triatlón engancha.
Nos vemos en alguno de ellos.

http://belvis-triatlones.blogspot.com/

Byk dijo...

Xavi segurament anire al triatló de Mataró , si t'animes ens veiem alli crack!! com va tot??