04 mayo 2008

Bufff....

Després de molts dies sense temps per actualitzar perquè no he pogut, avui ho intento...jeje Aquest pont vaig tornar a agafar la BTT per fer un passeig llarg de 2 horetes per la carretera de les aigües a un ritme normalet i després 1000 metres de natació... Ens va fer un dia moolt guapo, a les fotos és pot veure la Barcelona desde la carretera de les aigües.


No trobo temps per federar-me ni comprar-me el mono ni el neopré, molts han estat els intents i molts pocs els resultats, no sé com fer-ho... Ara tinc en ment dos petits projectes que em tenen molt capficat en el tema i no m'he pogut escapar, tant pot ser que surtin com que no, ja veurem... Potser tot l'esforç no serveix per res però crec que ho he d'intentar... Un es tracta d'una beca a la Gran Bretanya per estudiar anglès durant 3 setmanes i l'altra un projecte de feina per ajudar al Manager en el gym... Ja veurem si l'esforç tindrà recompensa...

I pel que fa els entrenos, segueixo amb les peses, intento fer uns 2 dies a la setmana per seguir enfortint les cames i que els meus genolls no pateixin, de moment els meus bessons van millorant... La culpa crec que és d'unes plantilles mal fetes que em sobrecarreguen els bessons i després de tornar a les antigues i de massatges de descàrrega la cosa sembla que millora, aviam si puc començar aviat que ja tinc ganes...

Volia començar aquest diumenge a Sitges el triatló però sense neopré i sense mono la cosa pinta molt difícil, així que ja veurem... No sé quan serà el primer...jejeje Espero no trigar tant en actualitzar la propera vegada!!

5 comentarios:

Miguel Angel dijo...

Ja veuràs com si no d'una banda o d'una altra podràs aconseguir treure temps d'algún lloc. A veure si arribes a temps per l'olímpic de Salou, que allí segur que ens veuriem, ja que serà el meu primer tri.
Cuida't!

Ferran Vila dijo...

Ánim, smpre anem igual. Jo porto uan son a sobre...uff. Si vas al tri de mataró avisa que jo intnetaré el meu debut.
Salut

XAVI NOVELL dijo...

Espavila ja!!! que ja sóm a nadal..... jejejeje.

salut.

karli dijo...

Nanu et perd mes que en Ronaldinho al Riviera!!! a veure si escrius mes asiduament que si no surts de la ronda globbera i això no pot ser!
A veure si et surten akest parell de projectes que tens, ja veuràs com si.
Sitges sense neoprè? no cardis nanu que t'hauran de treure amb pinzes de glaçons!!
Vinga tio fotl'hi canya al mono!!!

IceXavi dijo...

MIGUEL: Intento organitzar-me com puc i vaig treient temps...Suposo que a Salou ens veiem!! Una abraçada!

FERRAN: Ya te digooo!! Suposo que a Mataró si no tinc fases de bàsquet aniré, ho tenia previst però ja veurem al final si la cosa no es complica... ;) Una abraçada!

Xavier: Toy en ello, sinó en el primer Tri m'espavilo de cop... jejeje Una abraçada!

KARLI: Costa reorganitzar-se però ho estic aconseguint... De Sitges na de na!!jejeje