14 octubre 2007

Al final improvitzacions...

Res del que tenia previst fer aquest cap de setmana ho he pogut fer, no anem bé... Però la veritat és que ha sigut un cap de setmana molt profitós.


Divendres vaig estar donant-li voltes a la idea de fer algún postgrau, curs o màster per tal de seguir actualitzat, i segurament em decidiré per fer la formació de PeakPilates (mòdul de Mat i Studio Nivell 1), segur que em serà una eina molt útil per complementar els meus entrenaments personals amb els alumnes i després pels meus propis entrenaments.




I dissabte vaig marxar de compres per acabar de completar tota l'equipació del triatló, però vaig molt poc a poc. Vaig comprar-me uns guants Spiuk per la bici de carretera i unes bambes Asics de running, el model eren les Gel-Cumulus VIII (eren les més econòmiques).






Avui diumenge tenia previst fer un entrenament de bicicleta i anar fins a Sitges per veure l'últim Tri-sprint de la temporada però al final el company es va refredar i vaig decidir descansar perquè aquesta tarda em tocava jugar i primera victòria de la temporada després de perdre els primers partits de la temporada (serà perquè he sortit titular i he jugat uns 30'??jejeje).


Demà seguiré descansant, tinc visita a l'osteòpata aviam si em posa a punt i ara he d'acabar de concretar si faré algunes curses (10Km, mitjes maratons) perquè he tingut canvis d'última hora en els horaris del bàsquet... Aviam que tal...


Fins aviat!


Xavi.

2 comentarios:

Mariona dijo...

Han de ser realment molt interessants aquests mòduls que tens previst estudiar. Molt bé els guants i les bambes, has fet unes bones compres!!

robert mayoral dijo...

recuperat del tot abans de començar a fer curses i mitjes!!! sino després t'ahuràs de quedar fent dentetes mentres tots anem fent cosetes!!! no tinguis presa, però sí per recuperar-te!