11 octubre 2007

Cap de setmana de relax...

Això de planificar va de conya perquè sempre se'm desmonta tot... Tenia pensat fer el triatló de Sitges però estava esperant a fer un canvi de feina i em trobo que les inscripcions estan tancades i que hi ha una llista d'espera de nassos... Així que crec que em pendré el pont una mica de relax i descans, que no m'anirà malament després de portar una setmana una mica boja.


La intenció és fer demà l'entrenament pertinent de bàsquet i dissabte desconectar una estona, segurament marxi per la Cerdanya (crec que m'emportaré les bambes) i diumenge m'agradaria anar a veure el Tri sprint de Sitges, crec que també és una manera d'aprendre veure les coses des d'un altre punt de vista i em sembla molt interessant. Així que miraré d'apropar-me.


La setmana molt bé, això si el dilluns tenia unes agulletes als trapecis i al coll de por, fins que no m'acostumi a la bicicleta. Però les cames molt bé, jo pensava que estaria pitjor. I dimarts vaig fer un entreno de força resistència al gimnàs, i després unes sèries curtes de carrera amb canvis de ritme de 2' i unes sèries de 50m a la piscina.



Ja us aniré explicant...



Fins aviat.



Xavi.

1 comentario:

robert mayoral dijo...

bueno, doncs aprofita el cap de setmana de relax!!!
al final vaig se acceptat com a inscrit, si t'animes a venir d'espectador allà ens trobaràs....per cert et linko des del meu blog!