07 octubre 2007

Objectiu aconseguit!!

He acabat el meu primer triatló en distància olímpica!! El dia començava a les 6:30 a.m quan m'he despertat per esmorzar i ultimar les coses, a les 7:40 entrava a Boxes amb la notícia que no podíem utilitzar neopré... (al final no m'ha fet falta, jo que tenia ganes de provar-ho...), així que penjo la bici i preparo tot el que necessitaré per la proba, a les 8:00 em poso a escalfar i estirar una mica ja que em feia mal la part posterior del genoll, perquè en el partit d'ahir em van donar un cop de genoll.

Plànol de la prova


A les 8:45 em dirigeixo cap a la platja per començar la natació, primer calaix els federats, segon les noies i tercer els no federats. El recorregut començava traçant una diagonal des de boxes i alguns federats han sortit corrents pel lateral de la platja per entrar recte en direcció a la boia. Durant l'espera (6') he escoltat tot tipus de comentaris molt divertits: "Pues a mi en el cole me dijeron que entre dos puntos el camino más corto es la línia recta"... "Pues a mí me dijeron que allí donde fueres haz lo que vieres"... Total que donen la sortida i tots sortim directes a l'aigua en direcció a la boia, la veritat que ha estat un tram llarg i com no, he begut una mica d'aigua!! M'he trobat molt còmode nedant, pensava que seria pitjor i he sortit de l'aigua amb un temps de 29'59'! Perfecte el que tenia previst! Això m'ha animat i he sortit corrents a boxes a agafar la bici.

La carrera de bici super bé, quina diferència, com corria aquesta bici. He intentat no anar mai sol és a dir anar sempre amb grup, però al ser el primer triatló i no tenir experiència no m'atrevia a anar el primer per por a desfondarme i quedar-me ko, així que he triat la opció d'anar al darrere del grup. He anat canviant molt sovint de grups perquè m'hi he trobat còmode, m'he hidratat molt bé amb aigua i llimona (quin bon gust després de l'aigua salada) i he seguit el consell de l'ivan, una barreta de Mueslyy (però no vegis, quina histora obrir el precinte rodant per no perdre el grup). Al final 1h10'4" de bici! Segons lo previst i amb forces per encarar la carrera.


Què ràpid!!

Al entrar a boxes m'acabo un bidó d'aigua amb llimona que portava ple encara (perquè no tancava bé i me'l havia tirat per sobre a la bici la primera vegada), em poso les bambes i a córrer. Primera volta super bé, passant a molta gent (però no distingia qui portava 1/2/3 voltes, quin lio). Només m'han passat 5 persones corrents (que tampoc sé quantes voltes portaven). Però la segona volta ja m'ha costat més i la última ja notava com les rampes estaven a punt de saltar, però no, han aguantat i jo super content fent un temps de carrera de 46'23".


Corre corre que te pillo!!

Bufff!! Encara em queda una volta!

Ja és la última i dec fer mala cara, la gent em mira... :S

Ja ho tinc, ja he arribat...




I un final de cursa de 2h 27'02".

A refer les forces amb la taronjaa!! Jajajaja


Un total 1596 Kcal, una mitja de 157 bpm i una FCMàx 168bpm (no sé si fiar-me molt del pulsòmetre). Bueno demà més...


Fins aviat!

Xavi.






P.D: Ivan em deixes les sabatilles una setmana més?? (Crec que m'animo a Sitges...)

9 comentarios:

Mariona dijo...

Eiii moltíssimes felicitats Xavi!! Estava esperant cròniques de Bcn i la teva ha estat la primera que he vist. Molt bons temps. Tens un futur esperançador en triatló! Ara ho has provat i ja no ho podràs deixar ;-)

Miguel Angel dijo...

Xavi, felicitats! Molt bé per ser el primer Olímpic i la primera crónica triatlética! ;D
Inefos power!!! jeje

ivan dijo...

i tant que te les deixo,

cuidamelas be, eh¡¡¡

ara, t'he dit mai que has de deixar el basquet i dedicarte a fer ironmans???

rayo

Toni Peris dijo...

wenas Xavi! merci per la foto
ja veig que tothom que esta aprop de l'Ivan perilla de enganxare al triatlo. Aviam si encara t'animaras i et vindras a lanzarote jeje
que vagi b!

IceXavi dijo...

Mariona: Moltes gràcies, això de bon temps...crec que encara es pot millorar...jejeje Crec que m'estic enganxant massa... :$:$

Miguel Angel: Merci, aviam si agafo pràctica fent cròniques!;) Jo pensava que t'animaries a fer algún triatló...

Ivan: Merci per les sabatilles!! Que siii pesaooooo!! Però son molts anys i em sap greu... Però tot es possible!! ;)

Toni: De res! Crec que Lanzarote em queda lluny a més crec que ja no hi ha places...Sooort!! (Per evitar temptacions... jajajaja)

Talin dijo...

Enhorabuena y felicidades por ese tu primer Triathlon. Ahora toca disfrutar el post-carrera.

Miguel Angel dijo...

Xavi, i tant que m'animaré ja mateix a fer algun triatló, el que passa es que estic esperant encara a tenir la bici de carretera i mentrestant prefereixo millorar la cursa a peu, que crec que és on més marge de millora tinc. Ara potser que faci el 28 d'octubre, si em trobo amb força, la marató del Mediterrani, o si no, la cursa de 10km que també es fà el mateix día.

Anónimo dijo...

Xavi,
no hem coneixes i jo per casualitat he accedit a aquest blog. El cert que independentment de que et felicit per acabar l'olímpic, es que he vist que a la primera foto que surt, la que posa corre, corre, que te pillo, el de devnat teu, de tronja, del CN Prat Triatló, soc jo, per tant, si pots i no te es molestia, t'importaria enviarme la foto a lleflorensa@mesvilaweb.cat
Pel que fa a IM, Lanzarote no està tancat i si mes no tens l'IRONCAT al maig proper que val la pena. Jo el faré.

IceXavi dijo...

Hola Lluis Enric!
Moltes gràcies! No hi ha cap problema t'enviaré aquesta foto i crec que surts en una altra també. Lo dels IM i IRONCAT m'ho he de rumiar encara... ;) Xcert, tu no tens blog??

Fins aviat.