16 diciembre 2008

Agenda 2008...

És la setena setmana seguida de gym sense parar... La constància la segueixo i el ritme d'entrenos també... Ara ja tinc enllestida l'agenda d'aquest mes de desembre amb totes les competicions que faré, seran un total de 3 assegurades, ja que ja estic inscrit...

Començaré aquest diumenge 21 amb el Duatló de Pallejà: És el primer de la temporada i el segon que faig, la intenció és retornar a les sensacions de les competicions i passar un bon diumenge.



El dia 26 faré la Cursa pel Riu Ripoll (9,2Km): Per la vora del Riu Ripoll, una cursa planera que em servirà de rodatge per la San Silvestre, deixant un marge de dies considerable, ja que l'any passat vaig acabar molt carregat.



I el dia 31 la San Silvestre Vallecana: Sens dubte la que em fa més il·lusió de totes, on espero fer una bona cursa, i el temps serà lo de menys.


I les mitjes maratons les deixo pel 2009... Encara no sé amb quina estrenar-me però tinc temps per decidir-me... Ara només penso en entrenar i planificar les carreres amb cap...

Aviat més...

3 comentarios:

Miguel Angel dijo...

Que vagi molt bé aquest diumenge a Pallejà!

Anónimo dijo...

Mucha suerte y animo!!! Blog muy chulo.
nico

José L. Belvis dijo...

Xavi, mañana nos vemos en Palleja, dorsal 1087. Mucha suerte!