28 diciembre 2008

Balanç de la temporada...

Ara fa 1 any i 4 mesos vaig començar aquest blog (18/09/2007), ha tingut 8000 visites, he conegut a molta gent i he après moltíssim gràcies a aquesta eina.


Crec que és un bon moment per fer un petit balanç d'aquest 2008:

Esportivament el vaig començar amb la Mitja Marató de Granollers, la qual no em va anar molt bé ja que vaig patir moltíssim els últims 3 Km's i em vaig lesionar al bessó, la qual cosa em va tenir apartat durant molt de temps i no he tornat a competir fins a l'octubre, al Triatló Áccura de Gavà on vaig tenir unes sensacions moolt bones i després acabo l'any amb una cursa de 10Km, la Jean Bouin amb un bon crono i el Duatló de Muntanya de Pallejà amb unes sensacions de ser un duatló dur al meu parer.

I a falta de la última cursa de l'any, la San Silvestre Vallecana, dono l'any 2008 per acceptable, tenint en compte les lesions i sobretot havent aprés molt, a tenir en compte el descans del cos, sobretot.

Per aquest 2009 només tinc un objectiu en ment, el Half Challenge de Calella, la resta de competicions les aniré triant en funció dels horaris de partits, només espero que em respectin les lesions.

Ara marxo uns dies a Madrid a desconectar i a fer la San Silvestre, i el dia 2 de Gener començo un torneig de bàsquet a Paterna amb els nens. Així que tindré el blog parat una setmana, a la tornada us poso al dia...

Us desitjo que acabeu de passar unes bones festes i que tingueu una molt Bona Entrada d'Any i els Millors Desitjos pel 2009.

1 comentario:

Miguel Angel dijo...

Gaudeix al màxim de l'ambient a la SanSil! Que acabis bé l'any i el comencis moooooolt millor!
Una abraçada.