01 octubre 2007

Ja estic inscrit!!

El primer que he fet aquest matí quan m'he despertat, aprofitant que no treballava, ha estat la inscripció al Triatló Olímpic Ciutat de Barcelona. La veritat que em fa una mica de cosa, perquè serà el primer que faig en aquesta distància i a més no l'he preparat de forma específica, però bueno, intentaré fer el que pugui... Després he portat la bici a que li facin una petitat posta a punt, perquè des de que la vaig comprar he notat que els canvis saltaven, els frens tenien massa recorregut, i crec que li anirà bé...

Ha estat un cap de setmana una mica estrany, portava tota la setmana llegint blogs i tots parlaven del triatló B de Banyoles i m'he quedat amb les ganes de poder anar-lo a veure (tenia una enveja de nassos), però he tingut un stage de cap de setmana amb els nens de l'escola que entreno a bàsquet i no m'he pogut escapar, però la veritat és que pel que he llegit us ha anat de conya, sou tots uns campions!!


El partit de bàsquet del diumenge vam tornar a perdre, aquest cop només per un punt de diferència tenint la possessió de la pilota en la última jugada però no vam ser capaços d'encertar. L'equip va quedar una mica tocat i jo també perquè ja portem dos derrotes des de l'inici de temporada, però personalment estic bastant content del meu joc, ja que vaig jugar bastants minuts i la meva valoració ha estat positiva.



Ara tinc en ment el proper partit de dissabte a la tarda 18:00h i el Triatló del diumenge a les 9:00h. Massa càrrega d'entrenament i pocs dies no sé com planificaré aquesta setmana, la idea és:


Dilluns 1 --> Mati descans // Tarda Bàsquet: Físic (Regeneratiu) + Tècnic-Tàctic.

Dimarts 2 --> Matí Natació 4x500m crol. // Tarda Bici (si me la donen)

Dimecres 3 --> Matí Treball Compensatori ("+ Spinning") // Tarda Bàsquet: Físic + Tècnic-Tàctic.

Dijous 4 --> Matí Natació 8x 200m crol // Tarda DESCANS

Divendres 5 --> Matí DESCANS // Tarda Bàsquet Físic + Tècnic-Tàctic.

Dissabte 6 --> Matí DESCANS // Tarda PARTIT vs Laietà.

Diumenge 7 --> Matí TRIATLÓ CIUTAT DE BARCELONA.


Aviam com em funciona... Us aniré informant de les novetats...

Xavi.

3 comentarios:

Miguel Angel dijo...

Vinga Xavi, ànims, que et veig fort i amb ganes! Ja veuràs com tens un bon debut en distància olímpica.
Salut!

ivan dijo...

segur que si¡¡¡¡

estas fet de bona pasta¡¡¡

jeje

deixa el basquet i dedicat a entrenar cony`¡¡¡¡

Mariona dijo...

Felicitats per haver-te decidit a participar al tri de Barcelona. Estic segura que t'anirà de conya!! Si em decideixo a venir, ja ens coneixerem. Tot i que encara no ho sé segur.

Ànims i a disfrutar!!