21 octubre 2008

No m'ho crec...

Acabo d'inscriure'm al Half Challenge Barcelona Maresme, encara no m'ho crec, serà el meu primer objectiu una mica serio i ja estic nerviós!!


Tinc moltes ganes de començar a entrenar i poder fer una bona participació, ha estat curiós perquè em demanàven un temps estimat i no tinc ni idea del temps que puc fer, mai he participat en un event tant llarg així que he posat 5h 15' incloent les transicions i pensant els possibles temps que podria fer amb l'objectiu d'acabar:

Swim --> 45'
Bike --> 2h 30'
Run --> 2h

He posat una enquesta en el blog aviam quin temps creieu que puc fer... Ara m'he d'adequar la bici posant-li els acoples i pensar en la roba que portaré, he pensat en portar 2 peces... que penseu? Però sobretot he d'entrenar!! I ja en tinc ganes!!

Al final canvi de plans, diumenge substitueixo la cursa de collserola per una excursió pel montseny... Avui he sortit a córrer 30' a un ritme mig de 160 puls/min i molt bones sensacions però no em veig preparat encara per una cursa de muntanya, així que prefereixo no forçar molt la màquina, perquè estic entrenant 4 dies més el partit i necessito descansar el cos... poc a poc...

Xavi

7 comentarios:

karli dijo...

Ben fet!!! tu tenies que estar a la linea de sortida d'akest event!!
Tant a prop de casa es imperdonable no fer-lo!!
Sobre els temps previstos...crec que et precipites, es massa d'hora, encara tens que fotre moltes sesions d'entreno i de ben segur que rebaixaràs akestes previsions que tens, jo crec que baixaràs de 5 hores...ho tinc clarissim nen!!
Apa a entrenar tio!!!sort!!!

Ferran Vila dijo...

Atopeeee! Vinga un altre cap el half. Jo no recordo que em preguntesin el temps estimat. Lo de nedar en 45 ho vec factible,amb molt d'entrno. Lo de correr en 2 hores també crec que podría estar-hi, pero el 2:30 a la bici el vec "justillo" per mi, bé, que tampoc tinc ni idea.
Ah! per cert jo també sóc de Premià com en Karli, així que si vens per aquí i vols companyia per algún entreno ja saps. Salut i ens veim a Calella!

Miquel Morales dijo...

El dos peces està bé, però amb mono una prova de 5 horetes també es fa bé. Jo tinc un mono que et podria quedar molt bé ;-)

IceXavi dijo...

KARLI: No em vaig inscriure abans perquè em coincidia amb el bàsquet. Dels temps no se si per on aniré però vaig fer una previsió a 7 mesos vista...jejeje

FERRAN: Són temps que vaig fer a ull, mai he fet aquestes distàncies en bici... Doncs quan torni a Premià us aviso!!

MIQUEL: No serà un mono amb un raig blau?? jejeje

Miguel Angel dijo...

Molt bé crack! Aquest ja és un objectiu ben seriòs, així que prepara't per entrenar dur.
Jo prefereixo els 2 peces per a les proves de llarga distància. Per cert, encara m'he d'inscriure, que ho estic deixant pel final i no sigui que m'emporti una sorpresa per trigar gaire...

José L. Belvis dijo...

Xavi, bienvenido al club... yo también participaré en la prueba. Ha de ser superinteresante y ayuda a plantearse un plan de entrenamiento (acepto ideas porque yo aún no lo tengo).
Bien hecho.

IceXavi dijo...

MIGUEL ANGEL: Crec que serà la opció que agafaré, penso que millor el 2 peces. Ara espavila a inscriure't que sinó et pots quedar sense...

JOSE L: Ahora mismo se acaba la temporada de Tri... Es importante "descansar", escuchar al cuerpo si pide descanso... Y sobretodo empezar a crear una buena base aeróbica!