03 octubre 2008

El retorn...

Ahir la vaig tornar a agafar... Després d'uns 2 mesos sense tocar-la tancada al garatge, ahir vam compartir 50 minuts de pedals i em van sortir 25 Km's amb una mitjana de pulsacions de 131 puls/min (67% de la FCMàx), unes pulsacions màximes de 151 puls/min (77% de la FCMàx) i 509 Kcal consumides segons el meu pulsòmetre.

Crec que va ser un bon entreno per començar a rodar, però se'm va fer pesat perquè això de donar-li voltes al polígon de darrere de casa (Tontòdrom) és bastant avorrit però mentalment em vaig trobar molt fort i motivat. Tot i que ara crec que no em queda més remei ja que es fa fosc de seguida i em fa por allunyar-me bastant per carreteres per la poca visibilitat i sobretot pel tràfic ja que alguns conductors encara no estan familiaritzats amb la presència (cada cop més gran) de ciclistes que surten a rodar a diari.

Espero continuar així per afrontar amb bones condicions el Tri de Gavà. Aquest diumenge si tot va bé miraré de fer un entreno de bici fins al pavelló de la Mar Bella per veure l'ambient que es respira en aquesta edició del Triatló de Barcelona on l'any passat vaig debutar per primera vegada en la distància Olímpica i aquest any m'he quedat sense plaça...

Espero seguir entrenant...

5 comentarios:

ivan dijo...

el triatló està de festa, Ice xavi is back again...

ivan

Ferran Vila dijo...

Piano pianot si va lontano, ja,ja. Apa que estem tot amb el ganibet a les dente amb fam d'entrenos. El Tontodromo es la mort de la neurona, no hi ha qui ho aguanti, però quan no hi ha més remi. A tope Xavi.

karli dijo...

Hola Xavi!! ara ja es questió d'anar fotent cada dia una mica mes i una mica mes i una mica mes!!
A veure si d'una vegada per totes pots entrenar amb regularitat, no soc el millor exemple per dir això, i a veure com et va el tri de Gavà.
Per cert kuan es akest tri de Gavà?
Salut Ice Jordan!!

IceXavi dijo...

IVAN: Ja tornooooo!!

FERRAN: Quan no hi ha més remei és el que toca, però ja tenia ganes d'agafar la bici!!

KARLI: Estoy en ello!! Amb unes ganes tremendes!! El triatló és aquest diumenge 12!!

José L. Belvis dijo...

Xavi, pues si vas sobrao... después de tanto tiempo te sale una media, tranquilamente, buena. Lástima que no nos vemos en Gavá... mucha suerte y disfrútalo.
Yo me estrenaré este weekend en una media maratón. Ya te contaré.
Molta sort!