13 octubre 2008

1r Triatló Sprint Áccura Gavà...

El matí començava a les 7:00 quan em sonava el despertador, en aquest moment salto del llit amb moltes ganes de començar el Triatló, he esmorçat a les 7:15 i a les 7:30 ja sortia amb el cotxe cap a Gavà, el viatge molt bé però tenia molts nervis, algo que normalment no em passa, però amb els triatlons no sé que passa que se'm remou l'estomac...

Arribo a les 8:00 a Gavà i descarrego la bici del cotxe i em dirigeixo al gimnàs áccura per recollir el dorsal. Allà em trobo amb un ex-jugador meu de l'Escola Pia que el vaig portar fa 2 anys, que també s'ha animat a fer triatlons i venia amb el seu pare.

Un cop amb la bossa i el dorsal a la mà vaig cap a boxes, per preparar-ho tot i tinc al meu costat a en Toni Peris, el saludo i parlem una estona de com està la mar, si neoprè o no...

Amb el Toni abans de la carrera...


Un cop tot està preparat, em poso les bambes de córrer i vaig a escalfar 5 minuts mentre repasso mentalment la carrera, he decidit no posar-me el neoprè perquè és una distància molt curta i l'aigua no està excessivament freda, a la natació he de treballar més amb els braços que amb les cames, a la bici he de regular i menjar algo, i a la carrera he de tenir paciència perquè no sé com estaran les meves cames després de la lesió i no havia de forçar gaire.

Un cop escalfat i preparat torno a boxes a les 9:15 per deixar les bambes i anar cap a la platja juntament amb en Marc (el meu ex-jugador).

A la platja entro a l'aigua per sentir la temperatura i fer quatre braçades però és evident que serà una natació difícil per les grans onades i la corrent que hi ha. Un cop tot enllestit ens donen les instruccions de per quines bolles hem de passar i donen la sortida...

Abans de donar la sortida...


Natació:
Una sortida que em prenc amb calma, és un triatló per disfrutar i sobretot per no lesionar-me, així que surto tranquil, les onades ens arrosseguen a tots i se'm fa difícil avançar, finalment arribo a la primera bolla i tot just girar-la em marejo de les pujades i baixades de les onades i em desoriento, no sabia si estava mirant endins o a la costa, així que decideixo aixecar el cap i mirar cap a on va la resta de gent, un cop orientat a fer braçades, porto un bon ritme i em trobo còmode, segueixo igual, passo la segona bolla i a la tercera tornem a girar per encarar la costa, aquí les onades ens van arrossegar massa, em va costar molt poder sortir de l'aigua degut a la corrent i vam aparèixer 100 metres més enllà de la sortida, així que un cop amb els peus a la sorra a córrer per arribar a boxes... Un temps de natació de 17' 01" massa temps...

Sortint de l'aigua amb el pare del Marc...


Una transició super lenta, vaig trigar massa, la propera vegada he de tenir les sabatiles posades a la bici i res de mitjons en el sector de bici en un sprint...

Molt lenta la transició, vaya pintes...


Bici:
A la bici super bé, em vaig trobar molt bé, els primers quilòmetres passant a molta gent i intentant tirar amb algú però ningú em donava relleu, així que m'ho prenc amb calma i decideixo portar un ritme per sobre de 30 Km/h, en algun punt vaig arribar als 40Km/h... A la segona volta em prenc un gel i a la tercera volta miro de portar un ritme còmode de pedals per no carregar massa les cames i entro a boxes molt content... Un temps de bici de 39' 17" correcte.

Globero total...


Carrera:
La segona transició molt millor, penjo la bici, em poso les bambes i a córrer, em trobo molt còmode de cames i veig que podré fer una molt bona carrera, passo la primera volta super bé passant gent i només em passen 2 corredors però diria que eren de segona volta, no sabia que donaven pulseres... I la segona volta molt bé. Vaig acabar molt bé de cames i una mica ofegat però molt molt molt content. Un temps de carrera de 19' 20" molt content amb el temps.

Apunt de començar a córrer...


Amb un bon ritme...


A punt d'acabar...


Finalment un temps de 1h 15' 38" Récord personal en distància Sprint.

Amb en Marc Pau i en Toni Peris...


Amb en Miguel i un amic seu...


Un triatló espectacular, una organització molt bona, i un ambient molt guapo, vaig disfrutar moltíssim, tant és així que em vaig oblidar d'encendre el pulsòmetre a la natació i el vaig engegar a mitja bici, ja no feia falta, però bueno... Estava més pendent de disfrutar jo que una altra cosa, i així va ser, el meu cos va respondre de conya, avui no tinc agulletes!! Vaig veure al Miguel, Robert, Toni, alguns components del Rayo Team que van venir a saludar... En definitiva un Tri que cal repetir l'any vinent!!

12 comentarios:

robert mayoral dijo...

bona cursa crack, jo també repetiré...serà un clàssic!

Sandra dijo...

Felicitats per aquest record personal!
El any que ve s'haurà de repetir.
Fins la pròxima!

ivan dijo...

dijous sopar oficial rayoteam i divedres foto oficial.

contem amb tu??

digam algo

una abrasada

ivan

IceXavi dijo...

ROBERT: Merci Robert, tu et vas sortir!! ;) Fins la propera!

SANDRA: Moltes gràcies! L'any vinent repetim!

IVAN: jejeje Dijous no puc venir al sopar tot i que m'agradaria ja ho saps!!

Miguel Angel dijo...

Crack! No està gens malament el temps que vas fer tenint en compte que no has entrenat gairebé res!
El que quedarà pel record és les condicions de la mar, jeje!
Ens veiem a la propera!

Ferran Vila dijo...

Xavi un altre cop per aquí, m'en alegro. Molt bona ciursa a peu no?. vinga que això no ha fet més que començar.

Toni Peris dijo...

ets un crack!

per no haber entrenat gaire aquest temps esta super be i el parcial de cursa a peu...de conya!!
ens veiem!!

IceXavi dijo...

MIGUEL: Vaig sortir molt content de la cursa i l'organització un éxit, felicitats!

FERRAN: La veritat que si, em faig trobar "fresc" de cames i em va sortir una bona cursa!

TONI: Si si, em va sorprendre a mi i tot el parcial!! Estic molt content! Merci!!

Anónimo dijo...

Hola Xavi. Sóc el Ricard. Et torno la visita que has fet al bloc. Bona tri la teva. Si et passes per l'escola, millor la propera setmana, ja que a partir de demà només quedem els de 6 i els d'infantil. La resta marxa de colònies.

karli dijo...

Felicitats per el tri nanu!!!
En les fotos de la cursa es veu perfectament que anaves de conya!! molt bon estil i lleugeret, el parcial ja ho diu tot!!
El tema de la natació es el que ens passa a molts, sabem nedar però no com els cracks del davant, xino xano i anar fent...
Be crack cuida't i a veure si coincidim aviat en alguna cursa, apunta't a la mitja de Mataró...

IceXavi dijo...

RICARD: Ok! Passaré la setmana vinent doncs!

KARLI: Una llàstima la natació pero vaig sortir força content i amb bones sensacions, la mitja de Mataró no l'he fet mai, en tinc ganes... ;)

José L. Belvis dijo...

Xavi... qué envidia!!!! Te felicito por el tiempo (yo no he llegado nunca a ése aunque todo depende, no??? jejeje). A ver si te animas a hacer más y nos encontramos en alguna prueba... muy bien la natación ya que con olas no es fácil; excelente bici y carrera a pie. De nuevo, Felicidades.