27 septiembre 2007

Pensant...

Avui una breu actualització abans d'anar a dormir, li estic donant moltes voltes a això del triatló, porto uns dies que no penso en una altra cosa, semblo un nen petit. Però es que tinc ganes de provar-ho pero crec que compaginar les dues coses serà molt complicat i més éssent dos esports tant diferents, perquè un és de resistència i llarga durada i l'altre tot el contrari , de la màxima explosivitat i velocitat de reacció.

Però per altra part és un repte, si més no fer el que és pugui... Ara he estic tornant a rellegir tots els llibres i apunts de la carrera, que parlaven sobre l'entrenament esportiu, els mitjans de recuperació... Perquè la veritat tinc ganes de probar-me... La meva idea és intentar crear una planificació al marge de la del bàsquet per entrenar pel meu compte, i si més no, poder-la compartir amb vosaltres. Crec que aquest llibre será la meva propera adquisició, als foros parlen força bé d'aquest i el seu índex el trobo correcte.


Els entrenaments d'avui molt lights, 2x500 de natació (la segona sèrie amb manoples) a un ritme molt tranquil buscant la respiració cada tres braçades. I l'entreno de bàsquet, només hi ha hagut pista, he arribat tard al físic... I ara a dormir, demà més!

Fins demà!

Xavi

2 comentarios:

ivan dijo...

jo crec que el fet d'entrenar per triatló et donara un fons que els teus companys/rivals no tindran ni por asomo...

anim i conta amb mi per qualsevol dubte¡¡¡¡

rayo/jefe...jeje

Miguel Angel dijo...

El teu cas, com diu RayoAzul, és privilegiat, ja que per una banda tindràs la resistència física ben treballada i per una altra l'explosivitat i la força, que és un aspecte molt important al triatló tant de curta com de llarga durada, perque l'energia elàstica que generis l'aprofitaràs sobretot a la part de cursa, on faràs un esforç més eficient. Així que ja saps, ni t'ho pensis. Posat a entrenar triatló ja mateix :)