24 septiembre 2007

Cercant objectius . . .

Arribat aquest punt que ja conec els calendaris de la competició de bàsquet i puc saber amb més exactitud la disponibilitat per competir, em proposo nous objectius, la veritat que deixo la llista oberta i prefereixo planificar a curt termini i després a llarg termini. Així m'organitzo en les competicions que intentaré participar d'aquí a final d'any i després una segona planificació de Gener fins al Juny... Aviam si funciona...



Competicions 2007 fins al Desembre:

Octubre:
· 7 Octubre: Triatló Ciutat de Barcelona.
· 14 Octubre: Triatló Sprint Sitges.
· 21 Octubre: Duatló Sprint Ciutat de Barcelona // Duatló d'Alta Muntanya Queralbs

Novembre:
· Accepto propostes i reptes...

Desembre:
· Accepto propostes i reptes...
· 31 Desembre: La Cursa dels Nassos (10Km)

Competicions 2008:

Buff... Ho veig tan lluny encara que se'm fa dificil, però com a repte nou no estaria malament fer alguna mitja marató, marató... Ironman??? (Ironman veig dificil crec, però no ho descartaré...).

De moment he vist que al Gener hi ha la mitja marató de Sitges (13/1/07) però serà dificil anar a no ser que hi hagi un canvi d'última hora perquè jugo a la tarda i no es plan... I al Març la Marató de Barcelona (2/3/07). Queden apuntades però dependrà del meu calendari... De totes maneres si sabeu noves competicion feuu-m'ho saber i miraré d'anar... ;)

Fins aviat.

Xavi.

4 comentarios:

ivan dijo...

nomes has de saber que els limits no existeixen, només has de tenir la motivació suficient per a castigar el cos fins que estigui preparat pèl proper repte.

31 desembre san silvestre
al febrer mitja marato granollers

Mariona dijo...

Hola Xavi,

No m'importa que m'agreguis, al contrari!! Jo també tinc com a reptes de l'octubre la duatló de Núria (que és heavy, heavy) però m'he apuntat a la modalitat no competitiva del dissabte. El 14 d'octubre hi ha la mitja de Roda de Ter, a veure si t'animes. També tinc en ment la tri de Barcelona del 7 d'octubre. A veure si ens coneixem aviat.

gurusinex dijo...

Hola Ice...!
Tu pregunta me honra mas que otra cosa. gracias por que te guste me blog y te parezca interesante, no dudes en leerlo mas veces, estos dias estoy de vacaciones y no se si hare alguna entrada mas pero a la vuelta lo prometo.(vista tb el otro de invierno).
yo tb te agregare asi seremos mas en todo esto!
si necesitas algo para tus entrenos...ya sabes. aunque veo q tb eres PT.
cuidat!

Miguel Angel dijo...

Molt bon resultat el de la Merce! Portar un ritme de 4'/km està força bé. Seràs un rival a tenir en copmte,jeje.
Per cert, si puc jo també faré la duatló de Queralbs. Ja t'avisaré si m'animo.
Ah! No t'ho pensis, si pots apuntat un Ironman a l'agenda! Només pel fet de preparat-te i entrenar-lo ja val la pena!
Cuidat!