19 septiembre 2007

El Bàsquet . . .

Aquest és el meu esport de tota la vida, vaig començar quan només tenia 5 anyets a l'equip de l'escola i any rere any he estat jugant fins ara... Encara segueixo en actiu, entrenant 3 dies a la setmana i fent d'entrenador 3 dies més amb els seus partits corresponents... Són moltes alegries, moltes penes, molts partits perduts, molts partits guanyats, molts campionats, moltes lligues, molts amics, molts aprenentatges, molts records i són moltes les coses que he fet i he deixat de fer pel bàsquet, al qual li dec molt. . .

Aquesta foto és d'un partit de lliga de la temporada passada, quan ja estava tot decidit i no ens hi jugàvem res a la classificació. (El triple de 8m va entrar) jejeje.

Un cop finalitzada la temporada passada al maig, ja no sabia que fer i un amic de la feina (-un boig- De bon rollo Ivan) que fa triatlons, ironmans i aquestes coses que jo no sabia ni el que eren exactament em va comentar un dia de broma provés això de fer un triatló, que m'agradaria... I vaig començar amb el tri-sprint de Salou amb una Mountain Bike, quina vergonya! Però el vaig acabar i el resultat d'aquell primer tri-sprint va ser un altre i ara ja m'he comprat la bici de ciclisme... aviam com evoluciona...

Així que ara de mica en mica intentaré compaginar l'esport de tota la vida (Bàsquet) amb aquest nou esport (o nous esports), serà dificil entrenar-ho però crec que és un repte divertit.

El calendari d'aquesta setmana és partit dissabte a la Seu D'Urgell a les 19:45 de la nit (Buufff) i diumenge al matí la Cursa de la Merçè a les 9:30 del matí...












Avui entreno de grans grups musculars, treball compensatori i estiraments al matí (50') i aquesta tarda entreno de bàsquet físic i de pista (120').

Demà més... Fins aviat.

Xavi.

4 comentarios:

Miguel Angel dijo...

Hola Xavi! Jo també comptava en fer la cursa de la Mercé aquest diumenge, pero "va a ser que no", perque porto una setmana super canyera de classes d'spinning i prefereixo donar un descans al cos almenys durant 2 dies. Espero que et vagi molt bé el partit de bàsquet i la cursa.
Salutacions!

jana dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
jana dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
jana dijo...

M'ha agradat akesta foto, més k res pq la vaig fer jo
Era kuan t'estimava, i abans k em decepcionessis com amic
Però en el fons me'n alegro k tot et vagi bé